Veilig en vertrouwd je iPhone laten repareren


Voor ongelukjes met de mobiele telefoon of tablet bent u bij ons op het juiste adres. Kapotte schermen, defecte knopjes, slecht geluid of laadproblemen. Wij zijn van alle markten thuis en voorzien u graag tussentijds met 1 van onze gratis leentoestellen.

Hoe laat je jouw iPhone repareren?

1.

Kies hieronder het soort reparatie die je wil laten uitvoeren voor jouw iPhone. Maak een afspraak via het formulier en kies hier ook de dag en het tijdstip waarop je de reparatie wil laten uitvoeren. Vaak kan je jouw iPhone alweer binnen 24 uur ophalen. Gerepareerd en wel.

2.

Zodra wij jouw aanvraag binnen hebben krijg je van ons een bevestiging. Op de gegeven dag kom je de iPhone brengen om deze te laten repareren. Leen telefoon nodig? Geen probleem.

3.

Als je telefoon klaar is krijg je van ons bericht en kan je deze weer ophalen in de winkel. Heb je je scherm laten vervangen? Dan krijg je altijd een gratis screenprotector (t.w.v. €15,-) en 25% korting op de beste beschermhoezen van GEAR 4. Easy does it!

Scherm Reparatie

Scherm van je iPhone kapot? No worries binnen 24 uur heb je weer een gloednieuw scherm. Krijg je er gelijk een gratis screenprotector (t.w.v. €15,-) bij, om schade in de toekomst te voorkomen.

Geen geluid

Een iPhone zonder microfoon is onhandig. Vaak kan je nog wel bellen met je airpods in, maar echt handig is het niet. Heb je problemen met het geluid van je iPhone, breng hem langs en we fixen het voor je.. safe and sound.

Batterij issues

Wil je iPhone niet meer opladen? Of is accu na drie keer bellen alweer bijna leeg? We stellen graag de diagnose en helpen je direct aan POWERRRRR!!! voor je iPhone.

Kapotte knoppen

Hoewel de iPhone voor 99% uit touchscreen bestaat, zijn er toch nog een aantal knoppen te vinden. En deze hebben vaak vrij essentiele functies. Jammer dus als deze het niet meer doen. Wij fixen het voor je.

Camera kapot

Een kapotte camera is de nachtmerrie van iedereen. Geen selfies, geen slomo’s en geen momenten die je meer kan vastleggen. Kom langs en we fixen die camera voor je!

Ander probleem

Heb je een ander probleem met je iPhone? Dan ben je ook meer dan welkom. Soms is een probleem simpel te verhelpen. Wat het ook is, we geven je in ieder geval een eerlijk advies. Zie je snel.

Veel gestelde vragen over reparaties

Ja dat heb je zeker. Op alle reparaties geven wij standaard garantie.

Zoals de naam al zegt is een origineel scherm een origineel iPhone scherm. Er zijn echter ook goede alternatieven op de markt. Dit noemen we een kopie-scherm. Zo’n kopie-scherm maakt nauwelijks verschil met een origineel scherm. We adviseren je hier graag over.

Ja, alle prijzen voor reparaties zijn inclusief BTW.