Telefonie


Aan de hand van uw persoonlijke wensen en belgedrag adviseren wij U bij het kiezen van een passend abonnement en toestel. Natuurlijk is ook het verlengen van uw bestaande abonnement mogelijk bij Optie 1 Heemstede. Wij vertegenwoordig tal van providers, of het nou gaat over een abonnement met toestel of sim only. Wij kijken naar uw beste deal.

Als U een nieuw toestel koopt wilt u graag bellend de winkel uit kunnen lopen. En hoe fijn is het als alle oude bestanden ( contactgegevens, foto’s en sms’jes ) worden overgezet naar de nieuwe telefoon? Daarnaast zullen wij U op weg helpen met de nieuwe telefoon. Het toestel zal worden voorzien van de juiste mobiele internet instellingen, mail en de broodnodige apps.

Het kan zijn dat een U twijfelt of een abonnement niet te duur is voor uw huidige gebruik. Dan is er altijd nog de mogelijk om te kijken naar het ruime aanbod van onze prepaid toestellen. Wij verkopen daarom ook alle mogelijke beltegoeden en zetten deze er zelfs voor U bij.

– Belgedrag analyse

– Persoonlijk abonnement advies

– Overzetten van persoonsgegevens

– Opwaarderen van bel tegoed

– 1ste Hulp bij installatie, denk aan Whatsapp, Email, Internet

Doe de einddatum check


Ook zo benieuwd wanneer je abonnement afloopt? Vul het formulier rechts in, en wij zoeken het voor je uit. Binnen twee dagen komen wij hier bij je op terug.

    * Verplicht in te vullen