Gear4 is een merk die cases maakt voor topmodellen op de markt. Bijvoorbeeld de Gear4 Icebox case voor de iPhone 6/6S dit is een hardcase met de beste valbescherming door het gebruik van D3O.
D3O word ook gebruikt in motorhelmen en is dus een echte valbreker. Dankzij het gebruik van D3O materiaal in de case is je iPhone 6/6S tot het ultieme beschermd tijdens een val. De moleculen van het D3O materiaal reageren namelijk op energie.

Als er niets gebeurd is het materiaal zacht en flexibel, bij een val en daarmee ook de ontstane energie bij een val reageren de moleculen van het materiaal door hard te worden en daarmee de energie op te nemen. Uiteraard blijft je iPhone 6/6S in de Gear4 Icebox case verder geheel bruikbaar en blijven alle poorten bereikbaar. Het uiterlijk van het product is doorzichtig, gecombineerd met bijvoorbeeld de oranje kleur van het D30 materiaal.